STARKARE TEAM

Starkare team är enkel, engagerande och effektiv digital teamutveckling i videoformat som innehåller praktiska teamövningar, kunskap och tips.

Starkare team är en hjälpande hand till chefer som behöver ett färdigtänkt paket med teamutveckling. 

Starkare team är ett stöd direkt från hjärtat till HR-avdelningar som behöver inspiration och avlastning.

Starkare team är en hejarklack och katalysator till alla grupper som vill utvecklas ännu mera.

ER TEAMUTVECKLARE

Er teamutvecklare är Anna-Karin Mikkelä från Mikkelä & människor. Hon är utbildad personalvetare och har över 15 års erfarenhet av HR, teamutveckling och samtalsstöd. Anna-Karins hjärta brinner extra för teamutveckling och hon vill att fler grupper på ett enkelt och effektivt sätt ska kunna utvecklas tillsammans!

Anna-Karin har stor teamkunskap, stark energi och mycket arbetsglädje. Med hennes hjälp blir ni ett ännu starkare team!

INNEHÅLL & PRIS


Starkare team riktar sig till svensktalande arbetsgrupper som har mellan ca 3-7 teammedlemmar.

Starkare team är teamutveckling som kräver aktivt deltagande av er alla. Ni kommer att träna på bland annat en idégenereringsmetod, olika verktyg för ert gemensamma lärande samt in- och utcheckningsövningar. Ni kommer diskutera ert samarbete, lära känna varandra ännu mer och reflektera över de faktorer som skapar högpresterande arbetsgrupper. Teamteori blandas med många praktiska övningar för att ni tillsammans ska lära er hur ni blir ett ännu starkare team!

INNEHÅLL
I Starkare team ingår en halvdags teamutveckling (4h) med denna agenda:  

8.00 Ta en kaffe, samla kollegorna och gör er redo för förmiddagen!

8.15 Välkomna! Tryck på play och vi är i gång! Praktisk information och förberedelser inför Starkare team kombineras med en incheckningsövning för att mentalt landa och samtidigt lära känna nya sidor hos varandra.

8.30 Starka tillsammans. Ni fokuserar på ert samarbete och vad det är som gör det bra. Till på köpet lär ni er en effektiv arbetsmetod för idégenerering.

9.00 Mina behov. Vi går igenom hur vi kan göra varandra bra och vad vi var och en behöver på jobbet.

9.20 Bensträckare.

9.30 Titta tillbaka. Halvvägsreflektion med tema målsättning och uppföljning. Givetvis får ni öva på detta också, ni tränar på en metod för after action review.

10.00 Fikapaus.  

10.15 Nya roller. Ni utser en ny roll och erbjuds att utmana er själva fram till lunch.

10.20 Starkare team: Tänka. Genomgång av vad som händer i våra tankar när vi samarbetar. I en övning får ni lära er mer om varandra. Vem vet, det dyker kanske upp något oväntat här?  

10.35 Starkare team: Känna. Hur känns det när samarbetet är bra och vad behövs för det? Det fokuserar vi på här liksom en övning på modighetstemat som utförs med värme och omtanke.

11.05 Starkare team: Göra. Samarbete handlar om att göra tillsammans. Ni får en mängd praktiska tips plus en stund för egen reflektion och observation. Hur ser ert samarbete ut, hur låter det och hur känns det?

11.25 Bensträckare.

11.35 Summera som ett starkare team. Sedan i morse har ni blivit ett starkare team genom att lärt er mer om kollegorna, kommit varandra närmare och gjort praktiska övningar som ni haft nytta av direkt och även framåt i ert vardagliga arbete. Ni summerar dagen och tränar på ert samarbete en sista gång.

12.00 Ni är ett starkare team och det är dags för lunch!PRIS
STARKARE TEAM

8500 SEK
(ex moms)

FÖR MER INFORMATION OM UPPLÄGG OCH INNEHÅLL, SE FRÅGOR & SVAR LÄNGST NER PÅ SIDAN.


BESTÄLL 
STARKARE TEAM

Du beställer genom att fylla i formuläret nedan och du betalar via faktura. Inom 24 timmar får du ett mail med inloggningsuppgifter och instruktioner samt ett separat mail med fakturan.
 
Har du några frågor innan din bindande beställning, se Frågor & Svar nedan.

Fyll i dina uppgifter:

BOKA STARKARE TEAM

När du trycker på "BOKA STARKARE TEAM" bekräftar du köpet av Starkare team på 8500kr ex moms. En faktura, med 30 dagars betalningsvillkor, skickas till din mailadress inom 24 timmar. 

Frågor & Svar

Starkare team riktar sig till svensktalande arbetsgrupper, eftersom filmerna är på svenska. Grupperna har helst runt 3-7 medlemmar. Oavsett om ni är en nybildad grupp eller ett team som jobbat länge tillsammans, så hjälper Starkare team er med just detta - att skapa ännu Starkare team.   

När du beställt ert Starkare team får du inom 24 timmar ett mail med information och länk till utbildningsplattformen där du skapar dina inloggningsuppgifter. I plattformen hittar du ditt Starkare team som är redo att startas så fort du loggat in.

Innan du och ditt team sätter igång är det bra om ni läser igenom tipsen som kommer både via mail men också finns som inledande information i utbildningsplattformen. Där hittar ni allt ni behöver veta och ha på plats innan ni kan starta Starkare team. Ni behöver bestämma om ni genomför Starkare team digitalt eller via skärm i ett fysiskt mötesrum. Ni får information om vad ni behöver förbereda i form av papper, pennor, fika och utrustning.

När teamet är samlat börjar ni med det första delmomentet, trycker på play på videon och följer instruktionerna. Ni får både muntliga och skriftliga instruktioner till de många praktiska övningarna samt en ungefärlig tidsuppskattning om hur lång tid respektive övning tar. När ett delmoment är avslutat och ni är redo för nästa trycker ni på ”next lesson” och går då vidare till nästa steg i utbildningen. Ni kommer tydligt se i menyn vilka delmoment ni har genomfört och vilka ni har kvar att göra. Plattformen är mycket lättnavigerad.  

Vill ni gå tillbaka och göra någon övning igen går detta bra eftersom ni har tillgång till alla delmoment i Starkare team tre månader från uppstart.  

Såklart kan ni göra det! "Prova på Starkare team" är kostnadsfri teamutveckling i miniformat (20-25 minuter). Du och kollegorna signar upp er här!

När ni har beställt Starkare team, boka in en tid med teamet. Starkare team paketet är framtaget för att genomföras under en halvdag på totalt 4h inklusive fikapaus. Se förslag på agenda längre upp på sidan. Givetvis kan ni välja att börja en annan tid än kl.8.

8.00-10.00 Starkare team, del I
10.00-10.20 Fikapaus
10.20-12.00 Starkare team, del II

Utöver fikapausen finns även två kortare bensträckare i programmet.

När det är dags för ert teamutvecklingstillfälle behöver ni ha tillgång till:
-Dator med internetuppkoppling
-En skärm som alla ser
-Ljud som alla hör

Samtliga filmer är textade (svensk text).

Inför teamutvecklingen behöver ni också ha med er någon slags dokumentationsmaterial, penna och papper fungerar fint om ni genomför Starkare team i ett fysiskt mötesrum eller Miro, Mural Teams eller liknande om ni träffas digitalt. Ni väljer själva hur ni vill dokumentera era teamövningar.

För mer detaljerad information om vad ni behöver förbereda, läs i bekräftelsemailet och/eller på startsidan i plattformen under "Innan start" och "Förbered detta".  

Det ni också ska vara förberedda på är att det krävs ett aktivt deltagande från alla teammedlemmar.  

Ni väljer själva hur ni vill genomföra teamutvecklingen. Det finns fördelar med att träffas fysiskt i samma lokal, speciellt under fikan då det blir trevligt småsnack. Vill ni genomföra Starkare team helt digitalt krävs det att ni som grupp är vana vid att sköta break out rooms, hantera digital dokumentering i tex Miro, Mural, Teams. Ni rekommenderas att välja antingen 100% fysiskt deltagande eller 100% digitalt deltagande, alla bör antingen vara samlade i samma fysiska lokal eller via varsin digital skärm för att samtliga teammedlemmar ska kunna vara lika delaktiga under övningarna.

Starkare team är uppbyggt av flera delmoment så rent tekniskt går det att dela upp teamutvecklingen och genomföra den i etapper vid olika tillfällen, tex 2h en dag och 2h en annan dag. Dock rekommenderas ni att genomför Starkare team vid samma tillfälle för bästa effekt. 

Det går utmärkt att kombinera Starkare team tillsammans med en halvdag med er egen agenda. För att få mest nytta av Starkare team rekommenderas ni att genomföra teamutvecklingen under förmiddagen. På så sätt är ni fyllda med ny teamenergi, idéer och arbetsmetoder som ni kan använda er av direkt under ert eftermiddagspass.

Starkare team innehåller övningar och kunskaper som sätter grunden hos alla team. Ni kommer diskutera ert samarbete, lära er en enkel och effektiv idégenereringsmetod, prata om vad som är viktig för er var och en samt även träna på gemensamt lärande med hjälp av After Action Reviews (AAR). Efter en paus fokuserar vi på tre olika områden som stärker team, detta baserat på det forskningsbaserade TeamPro-verktyget (www.teampro.se) och ni gör tre olika teamövningar baserat på denna teori. Starkare team inledning med en incheckningsövning och avslutas med en gemensam reflektion.

Utöver fikapausen finns det två kortare bensträckare i programmet. 

Inom 24 timmar från din beställning kommer ett mail med information och inloggningsuppgifter till utbildningsplattformen. Direkt när du loggat in har du tillgång till Starkare team och har detta under 3 månader. Ni kan alltså gå tillbaka och göra om övningar lite senare, om detta önskas.  

Vid beställning uppger du din organisations faktureringsuppgifter och inom 24 timmar skickas en faktura till dig över email. Fakturan är med 30 dagars betalningsvillkor.

 Mikkelä & människor AB är registrerat för F-skatt och har organisationsnummer 559327-7329.   

Till att börja med, kolla i din skräpkorg om mailet hamnat där. Avsändare är anna-karin@mikkelaochmanniskor.se. Om du inte hittar mailet, maila Anna-Karin på anna-karin@mikkelaochmanniskor.se så får du hjälp inom 24 timmar. 

Hittar du inte svaret på din fråga här på sidan, maila Anna-Karin på anna-karin@mikkelaochmanniskor.se så får du hjälp inom ett dygn. 


Mikkelä & människors Starkare team lanserades 2023. Starkare team har tagits fram för att ge fler arbetsgrupper, på ett lättillgängligt och kostnadseffektivt sätt, möjligheten att samarbeta ännu bättre tillsammans.

Vid beställning godkänner du att dina och din organisations uppgifter sparas i utbildningsplattformen Zenler, används för fakturering och samt för utskick av max ett nyhetsbrev per månad.

Mikkelä & människor hjälper organisationer med människorna i dem. Detta sker genom HR-support, teamutveckling och samtalsstöd.

Mikkelä & människor grundades 2020 av Anna-Karin Mikkelä och verkar för ett starkare, effektivare och gladare arbetsliv.